Cvrle, Nikad ne letiš sam
KULTURA · film/TV

Za sve mališane, u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Delta City, sutra u 18h biće održana specijalna projekcija novog crtanog filma „Cvrle, nikad ne letiš sam“. U pitanju je sinhronizovana projekcija avanture jednog malog crvendaća.

Naslovni Cvrle glavni je lik u ovoj porodičnoj avanturi, a njegov problem je što nije naučio da leti na vreme, pa je njegova ptičja porodica migrirala u toplije krajeve bez njega. Kako bi se ponovo našao sa njima na proleće, Cvrle mora sam da se izbori sa zimom i neprijateljima. Da li će usput steći i neke prijatelje, pogledajte u filmu.

Glas Cvrletu daje Dimitrije Nikolić, a tu su i mnogi drugi koji su pomogli u dočaravanju likova i muzičkih deonica filma, među kojima Milan Gromilić, Ivan Zarić, Dragan Vujić Vujke, kao i kao specijalne gošće Neda Ukraden, Milica Todorović i Sanja Kerkez. Oni će svi pozdraviti gledaoce na specijalnoj projekciji, a film će nakon toga biti na redovnom repertoaru bioskopa.

Miloš Forman Miloš Forman (1932 – 2018): Top 12 filmova mary-shelley-elle-fanning Meri Šeli: Trejler za film o autorki „Frankenštajna“ Aidan Monaghan/AMC Into the Badlands: Počinje emitovanje 3. sezone serije page-glumci 5 zvezda kojima je dugo trebalo da se proslave · · ·