Da je  Stranger Things sitkom iz osamdesetih...
KULTURA · film/TV

Možda nam se čini, a možda i ne, ali rekli bismo da svi pričaju o Netflixovoj seriji „Stranger Things“. Ako ništa drugo, pola naših fejsbuk prijatelja ju je odgledalo.

Naravno, svako ima svoje mišljenje o seriji Stranger Things, ali svi se slažu u jednom- zaista budi nostalgiju za osamdesetim i devedestim godinama prošlog veka i onim dečijim SF filmovima, samo što je ovo SF serija sa decom za odrasle. Budući da nova serija poseduje estetiku osamdesetih, youtuber Tim Bennett je uradio super stvar – sa sve muzikom Randyja Newmana kao pozadinom napravio je špicu kako bi izgledalo da je serija zaista sitkom iz osamdesetih godina.

Sve je tu, i špica zaista izgleda kao mnoge druge koje smo nekada gledali, ali samo fali jedna stvar- nema Barb! I naravno, jedva čekamo sledeću sezonu jer imamo gomilu nerazjašnjenih stvari, a o tome smo već pisali ovde.

Tajne avanture životinja Prikaz filma: „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ "Psi rata" od sledeće nedelje u bioskopima „Psi rata“ od sledeće nedelje u bioskopima Foto izvor: blog.truffleshuffle.co.uk Kako izgledaju glumci serije „Baywatch“ 27 godina kasnije Andy Serkis - digitalne uloge Digitalne uloge Andyja Serkisa ·