Da li biste dozvolili partneru da vam "prčka" po telefonu
U VAZDUHU · urban flash

Sa sve bržim razvojem savremene tehnologije veruje se da je dovoljno da nekome „prošetate“ kroz inbox pa da znate ko je i kakav je. Možda je nekada bilo nezgodno da nekome čitate dnevnik ili pisma, a danas je takva situacija sa mobilnim telefonima i porukama u njima. U partnerskim odnosima važno je međusobno poverenje, ističu psiholozi, ali šta biste uradili da vaš partner poželi da „pročačka“ po vašem inbox-u?

Do koje mere je privatnost zaista privatna, ovaj mali eksperiment nastoji da dokuči. Kada god vaš partner gleda u mobilni telefon, da li vas obuzima neizdrž da posegnete za njim i proverite šta je to tako smešno, zabavno ili jednostavno o čemu piše i razmišlja kada se ne druži sa vama. Internet stranica Elite Daily pokušala je da mlade, takozvanu Y generaciju postavi pred svršen čin i pokaže kako to izgleda kada partneri uz dopuštenje ovog drugog mogu da pregledaju njegov telefon i sadržaj poruka ili popularni „history“. Kao što ćete imati priliku da vidite u videu, neki su bili iznenađeni otkrivenim sadržajem, nekima je bilo blago neprijatno, a neki od njih su se samo dobro zabavili. Ipak, ma kako vam ovaj eksperiment izgledao imajte na umu jedno – poverenje je ključ svakog zdravog partnerskog odnosa!

Da li je skupo vino i dobro? Eksperiment: Da li je skupo vino i bolje? Laila Loves - blogerka za idealne romantične destinacije Devojka koja ima posao iz snova Užasna bića iz morskih dubina Srećno brčkanje: 15 najstrašnijih bića iz vode cover Urnebesni kostur koji imitira žene na Instagramu · · ·