Automatski nacrt
PULS GRADA · sport&rekreacija

Kada pomislimo na NBA odmah su nam u glavi najbolji košarkaši na svetu. Međutim, ako ste pogledali video na početku članka, videli ste kako je Joakim Noah izveo slobodno bacanje. Ako se to uopšte može nazvati tako.

Shaquille O’Neal, čovek koji zaista nije umeo da šuta slobodna bacanja, neko vreme samo je to vežbao, ali čak ni on nikada nije imao ovako loše izveden šut. Joakim Noah definitivno može da bude siguran da će neko vreme biti poznat po presmešnom šutu koji je uspeo da izvede na utakmici koju su njegovi New York Knicksi igrali protiv Indiana Pacersa. Moramo reći da ovakav šut nekako može da se vidi u onim košarkaškim najnižim ligama, ali za NBA ovo je stvarno presmešno.

To kako se osećao kada je sa linije slobodnog bacanja promašio ceo obruč vidi se na njegovom licu. Ove sezone, košarkaš je zaista loš sa linije penala, ima svega 42.9 odsto pogodaka. Ali, možda ga baš briga, ima ugovor na četiri sezone vredan 72 miliona dolara. A da mu ovo nije prvi put da se ovako obruka, videćete u viedu koji sledi.

covercipelezaskakanje Nova fitnes manija: Cipele za skakanje messi Manchester City priprema ponudu od 100 miliona funti za Messija? parovi Vežbajte zajedno gym Teretane su nove diskoteke · · ·