Da li su džentlmeni endemska vrsta?
U VAZDUHU · urban flash

Pa ako jesu zašto onda nisu zaštićeni?! Ne u onom smislu zaštićen kao beli medved, već više kao negujmo ih da nam drugo traju. Svi ženski magazini prodaju priču kako su muškarci jednostavni i kako bi žene u prvom kontaktu sa njima trebalo da budu hladne, a kad ih navuku na “tanak led” onda da budu slatke. Skoro kao sladoled.

E pa doskočimo im. Pravi lovci znaju da je sve stvar dobre pripreme. Postavljanje zamke i mamca, a priroda sve posle reši sama. Veći probem možeš imati u svojim redovima: ortaci iz kraja, škole, kolege sa posla, drugari sa fudbala. Da li slušati sopstveni instinkt ili se i tuđe iskustvo važi?! Proceni sam, evo malog usmerenja.

Ovo sigurno nisu prva pravila zavođenja koja ste negde čitali ili slušali. Makar jednom ste doživeli da vas neki ortak savetuje. Da vam govori kako, šta i kada da radite. Ti saveti su često vrlo kontradiktorni, posebno zbog toga što dolaze kada ih ne tražite. Ali vi ih saslušate, jer ipak to vam je ortak, i ona vam ostanu u malom mozgu. Aktiviraju se u nekom trenutku kada najmanje očekujete. I možda baš zbog njih, neko naredno zavođenje i uspe… Ili ne uspe. Nisu ta pravila svemoguća, ipak sve zavisi od tebe. Pravila će pokušati da te promene. Da te ukalupe. Da od tebe naprave vrhunskog zavodnika. Promeniće na tebi sve. Dok se okreneš mislićeš za sebe da si Don Žuan, a zapravo ćeš i dalje biti neki Don Kihot koji se bori protiv svojih vetrenjača.

Pravila kažu da pustiš bradu, a ti ćosav. Pravila kažu da nosiš sako, a on bolje stoji na ofingeru nego na tebi. Zato, ako ti se slušaju saveti slušaj savete, ako ti se njihova važnost osporava, pa osporavaj je. Ako ti se umesto njih ide na sladoled, idi na sladoled. Samo ostani svoj. Maximalno svoj. Sve drugo nije iskreno.

landscape-1461769134-20160427-comp 6 poznatih ličnosti koje su usvojene pagecover Verovatno ne znate stvarnu funkciju ovih pet stvari pagecover 6 najbogatijih ljudi na svetu pexels-photo-299863_cover 5 stvari koje nas čine manje atraktivnim · · ·