bube
U VAZDUHU · urban flash

Da li se partneri u braku promene ili ne? Da li se na početku veze više trude, a kasnije postaju nedovoljno zainteresovani? Možda su se samo toliko dobro upoznali da su pored emotivnog odnosa izgradili i iskreno prijateljstvo u kome nema potrebe za pretvaranjem?

Dan zaljubljenih je idealan momenat da se posvetite partneru. Na taj dan, većina parova odlazi na romantičnu večeru, kupuje poklone, priprema zanimljiva iznenađenja kako bi obradovali svog partnera/partnerku. Ali šta rade na Dan zaljbuljenih oni koji su u braku? Dok ste u vezi, zaljubljeni ste do ušiju, hodate po oblacima i jedino o čemu razmišljate je vaš partner. Šta radi, gde je, kada ćete se videti i kako ćete što kvalitetnije provesti vrreme zajedno? Oni koji su u braku, prošli su kroz te stadijume i često više žele da ostanu kod kuće i gledaju TV ili igraju društvene igre. U ovom zanimljivom videu pogledajte kako Dan zaljubljenih provode parovi koji su tek započeli svoju vezu, a kako oni koji su u braku. Sigurno ćete se nasmejati i prepozanti u nekim situacijama!

18784760-Ben-Underwood-1515931975-650-97ade2d6c6-15161945061 5 ljudi sa supermoćima o kojima možemo samo da sanjamo Naslovnafotografija(fotonytimes.com) Život u nenormalnim uslovima: Trans osobe dobijaju nova dokumenta samo uz sterilizaciju 5-best-ads-of-super-bowl-lii-hed-2018 52. Super Bowl: Pet najboljih reklama 78 Fotošop: Neverovatne greške · · · ·