Me Before You Official Trailer #2 (2016) -  Emilia Clarke, Sam Claflin Movie HD
KULTURA · film/TV

Na temelju hvaljenog bestselera Jojo Moyes, New Line Cinema i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures predstavljaju film „Dok nisam srela tebe“. U glavnoj ulozi su Emilia Clarke (Game of Thrones) i Sam Claflin (The Hunger Games), a rediteljka je Thea Sharrock, kojoj je ovaj film rediteljski prvenac.

Ljubav često nalazimo gde je najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smeru kojim nikad nismo očekivali da krenemo… Louisa Clark-Lou, neočekivano gubi posao konobarice i mora nekako da nadomesti prihod kojim izdržava porodicu. Prihvata se posla negovateljice Willa Traynora, čoveka koji je nekad bio bogati bankar avanturističkog duha i živeo punim plućima, a čiji je život sada u potpunosti promenjen. Will je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lou odbija da se ponaša u skladu sa njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Oni će jedno u drugome naći ono što im treba.

Ostatak glumačke ekipe čine Janet McTeer (Albert Nobbs, Tumbleweeds), Charles Dance, Brendan Coyle, Stephen Peacocke, Matthew Lewis, Jenna Coleman, Samantha Spiro, Vanessa Kirby i Ben Lloyd-Hughes. Srpska premijera filma zakazana je za danas 16.06.2016!

Pozivamo vas da nam se pridružite na tradicionalnoj manifestaciji Ladys Night koja se održava u bisokopu Cineplexx u Ušću a na kojoj će premijerno biti prikazan film Dok nisam srela tebe.

Pored mogućnosti da pogledaju film, gosti će imati priliku da dobiju i vredne poklone a oni najsrećniji i prelepo cveće koje je obezbedila cvećara Quince Flowers.

Lepotice Najlepše južnjakinje Holivuda Rambo Amadeus Rambo Amadeus zatvara ovogodišnji Cinema City marie-antoinette Filmovi koji će vam otvoriti apetit (I deo) Spremite šljokice i kokice Spremite šljokice i kokice: Novi filmovi o modi