knives-1-768x432
KULTURA · film/TV

Reditelj Rajan Džonson, poznat po filmovima kao što su „Ratovi zvezda: Poslednji džedaji“ i „Ubica iz budućnosti“, spremio je novu filmsku misteriju za sve fanove Agate Kristi i drugih autora ovog žanra. U njegovom novom filmu pod imenom „Knives Out“ gledaćemo pravu glumačku ekipu iz snova u kojoj se, između ostalih, nalaze: Kris Evans, Danijel Krejg, Kristofer Plamer, Toni Kolet, Džejmi Li Kertis, Don Džonson, Ana de Armas i Majkl Šenon.

Danijel Krejg tumači detektiva Benoa Blanka koji ima zadatak da reši slučaj misteriozne smrti poznatog pisca kriminalističkih romana Harlana Trombija (Kristofer Plamer). To će se pokazati kao nemogući zadatak budući da mu članovi Harlanove ekscentrične porodice uopšte neće biti od velike pomoći, a posebno će otežati stvari njihova međusobna netrpeljivost.

Knives Out je osmišljen kao svojevrsna moderna verzija klasičnih romana Agate Kristi. Reditelj Rajan Džonson nije krio svoje poštovanje prema slavnoj spisateljici, ali je obećao da će njegov film doneti i neke inovacije u žanr detektivske misterije. Moraćemo da sačekamo do premijere filma 27. novembra da bismo videli koliko je bio uspešan u tome. U međuvremeno, možemo da uživamo u kadrovima prikazanim u prvom trejleru za film koji je dostupan iznad teksta.

TRAVOLTA u BLOW OUT 1981 Top 9+ uloga Džona Travolte za pamćenje rimejkovi-cover 5 popularnih filmova koji su u stvari rimejkovi jumanji-the-next-level-1176692-1280x0 Pogledajte trejler za treći deo filmskog serijala „Džumandži“ BeFunky-collage 26. Festival evropskog filma Palić od 20. do 26. jula na Paliću i u Subotici · · · ·