Izmišljen donji veš kao deo humanitarnog programa
U VAZDUHU · urban flash

Kada želite da plasirate novi proizvod, tako da za kratko vreme za njega čuje veliki broj ljudi onda je najbolje da za to iskoristite neku slavnu ličnost čije lice prodaje sve što vam padne na pamet. David Beckham? Zašto da ne, jer ovde je reč o donjem rublju namenjenom muškarcima koji pre svega nisu građeni kao poznati fudbaler, ali to ne znači da dobar deo muške populacije i dalje ne želi da izgleda baš kao David!

Voditelj popularnog Late Late Show-a, James Corden uspeo je da nagovori fudbalsku zvezdu kakav je Beckham da zajedno urade spot u okviru kampanje za novu liniju donjeg rublja za muškarce. Obzirom da se James Corden i Beckham poznaju od pre nekoliko godina kada su zajedno uradili seriju fotografija koja je bila deo humanitarne akcije, ovakav nastavak je sigurni smo usledio na obostrano zadovoljstvo, a što se koristi tiče – videćemo!

Teletabisi i okultne radnje Crno-beli Teletabisi Kako astronauti peru kosu Kako astronauti peru kosu las muertas Las Muertas: Smrtonosne lepotice poziraju u šarenoj posveti Danu mrtvih Šta bi se dogodilo kada biste jeftinu Ikea sliku odneli u muzej Šta bi se dogodilo kada biste jeftinu Ikea sliku odneli u muzej · · · · ·