landscape-1513265420-deadpool-2
KULTURA · film/TV

Nakon nekoliko originalnih tizera konačno imamo priliku da pogledamo i prvi kompletni trejler za najočekivaniji film godine, „Deadpool 2“. Da li je vredelo čekanja? I te kako!

Ryan Reynolds kao glavna zvezda filma nas i dalje zabavlja svojim urnebesnim replikama, akcione scene deluju bolje nego ikada, a tu su i novi likovi koje ćemo po svemu sudeći gledati i u narednim nastavcima. Među pridošlicama se svakako izdvaja novi arhineprijatelj našeg junaka, Cable, koga glumi Josh Brolin. Kako bi se suprotstavio ovom opasnom mutantu koji ima sposobnost putovanja kroz vreme, Deadpool je napravio svoju ekipu mutanata koju je, veoma originalno, nazvao X-Force.

Morena Baccarin i T.J. Miller se vraćaju kao Deadpoolova verenica i njegov najbolji prijatelj, a ponovo ćemo imati priliku i da čujemo glas našeg Stefana Kapičića u ulozi Colossusa.

Deadpool 2 je režirao David Leitch, autor prošlogodišnjeg akcionog hita Atomic Blonde. Premijera filma je rezervisana za 18. maj.

cover „Gaša Šeprtlja“ od 4. aprila na velikom platnu uma-thurman-quentin-tarantino-cover Režiseri koji su bili brutalni prema glumicama svojih filmova kiss day1-cover 8 primera bizarnog ponašanja ljudi u filmovima i serijama Life Itself Pogledajte trejler za romantičan film godine „Life Itself“ · · · · · ·