Deca objašnjavaju kako izgleda ljubav
U VAZDUHU · urban flash

Za nekoga je ona reč, za nekoga osećanje, a za one romantične – razlog da se živi. Ako biste pitali nekoga ko ima pet ili sedam godina, šta je to ljubav, najverovatnije bi vam brojne nedoumice, stihovi iz poetskih zbirki i druge asocijacije brzo bile razbijene. Ne kažemo da su odrasli skloniji iluzijama, ali znate kakva su deca – ona će vam baš iskreno i jednostavnim rečima objasniti ono što i pesnike i filozofe mori već vekovima unazad!

Roditelji o tome već znaju ponešto, a kako i ne bi kada su zasigurno bili u situaciji da pomoć i mišljenje zatraže od mnogih, pa tako red dođe i na decu. A mališani su iskreni, i neće vam previše uvijati – ono što jeste i kako jeste, objasniće vam lako, a kada je u pitanju ljubav, i to je tema na koju imaju siguran odgovor. Istina, njihovi su odgovori potkrepljeni onim što vide u filmovima, ili sopstvenom okruženju, ali, i mišljenje i stav postoje. I ne samo to, ovi mališani iz videa, uspeli su i da nacrtaju kako oni doživljavaju ljubav, i šta ona za njih zapravo znači – a vi posle recite da apstraktno mišljenje ne postoji kod dece!

Dubleri i poznati glumci Čuveni dubleri još čuvenijih filmskih zvezda 1. Jedan medved, dva tronožca i četiri čoveka koji beže glavom bez obzira 5 viralnih slika iz 2015. za koje se ispostavilo da su lažnjaci Christopher Ullman: Svetski prvak u žviždanju Ko je svetski prvak u zviždanju Kako se Nova godina slavila Kako se Nova godina slavila u svetu · · · · · ·