the-equalizer-2-Movie-Stills-
KULTURA · film/TV

Filmska verzija serije iz ’80-ih „The Equalizer“ je 2014. zaradila čak 192 miliona dolara na bioskopskim blagajnama, a sada imamo priliku da pogledamo i trejler za nastavak ovog popularnog akcionog trilera, koji će premijerno biti prikazan 20. juna.

Denzel Washington se ponovo nalazi u ulozi Roberta McCalla, bivšeg CIA operativca koji je lažirao svoju smrt kako bi imao priliku da vodi normalan i miran život. Podsećamo vas, u prvom delu je bio prinuđen da na trenutak napusti svoju penziju i pokuša da spasi devojčicu Teri (Chloë Grace Moretz) iz kandži brutalnih ruskih gangstersa. U nastavku sage, on se ponovo aktivara zbog ubistva njegove dugogodišnje prijateljice Susan (Melissa Leo).

Antoine Fuqua je novi/stari režiser filma, dok je scenario delo Richarda Wenka. Osim Denzela Washington u filmu The Equalizer 2 će još glumeti i Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman i Melissa Leo.

EVERYBODY KNOWS pic Veliko platno: Uzbudljvo filmsko proleće f29c19f8c6b87821f885b5d98998206f Pogledajte raskošne kostime serije „The Crown“ Anon-Amanda-Seyfried-1200x520 Klajv Oven je zvezda naučnofantasičnog trilera „Anon“ 4 u 1 bioskop 4 u 1: Bioskopske poslastice za kraj aprila · · ·