Domaći lekovi koji deluju
U VAZDUHU · urban flash

Da li znate za neke prirodne lekove, koji bolje od farmaceutskih dostignuća rešavaju sezonske zapaljenske procese poznate i kao grip? Mnogo je ljudi koji se u vreme tehnološkog napretka vraćaju prirodi u različitim aspektima svog života, pa tako biraju da se leče prirodnim putem, umesto da posegnu za receptima koje im je napisao „izabrani lekar“.

Neka svako odabere način lečenja koji mu se čini najprikladnijim, a mi vam u okviru ovog videa pokazujemo koje namirnice jesu i deo vašeg kuhinjskog asortimana, ali i najbolja pomoć pri lečenju lakših oblika zapaljenja respiratornih organa ili opadanja imunog sistema.

Sigurno već znate za poslovicu „Jabuka na dan i doktora van“, i to je samo jedna od umotvorina koja verno svedoči o iskustvu i uspesima narodne medicine. Domaća pileća supa idealna je kada se pojave prvi simptomi sezonskih prehlada ili gripa, ali tu je i beli luk, med i drugi. Ovaj video ne samo da pokazuje koji su to prirodni lekovi zaista efektni, već objašnjava i kako oni leče!

Kataklizma svetskih razmera Slike kataklizme: Ovako će izgledati svet u budućnosti #Heel Concept #HeelConcept: Novi trend na Instagramu 50 nijansi sive Najbolje parodije na film „50 nijansi – siva“ Dylan i Baez 10 najpoznatijih parova kreativaca ·