orson vels naslovna
KULTURA · film/TV

Još 1970. godine, Orson Vels je započeo rad na filmu „The Other Side of the Wind“, u kome jedan stari holivudski reditelj pokušava da se vrati na nekadašnju stazu slave. Bilo je puno problema tokom snimanja ovog filma, uključujući i pronalaženje glavnog glumca, pa je do 1985. godine, po Velsovoj smrti, ostao nezavršen. Ne može se izbeći simbolika radnje sa stvarnim životom samog reditelja u filmskoj industriji.

Nakon toga, bilo je raznih neuspelih pokušaja da se film završi, ali tek po angažovanju Pitera Bogdanoviča i Frenka Maršala uspelo se u tome. Oni su montirali snimljeni materijal po Velsovim napomenama i uspeli su da ovo delo privedu kraju. The Other Side of the Wind će premijerno biti prikazan ovih dana na Filmskom festivalu u Veneciji, a od 2. novembra će biti dostupan na servisu Netflix. Do tada, pogledajte trejler.

outlaw_king__official_trailer_-_netflix_-_h_2018_0 Kris Pajn je zvezda novog Netflixovog filma „Outlaw King“ collage Prošli su torturu zarad uloge thefirst-2 Šon Pen putuje na Mars u novoj seriji page-kluni-dzonson Džordž Kluni i Dvejn Džonson su najplaćeniji glumci današnjice · · · ·