100 godina lepote u Severnoj i Južnoj Koreji
U VAZDUHU · urban flash

Kažu da je lepota u oku posmatrača, a kada su lepe žene u pitanju kažu da „o ukusima ne treba polemisati“. Tako je verovatno i u ovom slučaju – lepe žene, gledano kroz istoriju koristile su rekvizite i preparate za ulepšavanje tek da bi naglasile ono što im je podarila „majčica priroda“.

Ipak, kada je reč o lepim ženama, istorijske činjenice mogu znatno da utiču na ono što ćete kao „gotov proizvod“ dobiti. Prirodno ili kozmetičke intervencije – pitanje je sad! The Cut je sajt koji je zahvaljujući kratkom videu pokazao ključne trendove u evoluciji standarda ženske lepote u Severnoj i Južnoj Koreji. Od ’50-ih se javlja određeni raskol po pitanju lepog, koji je zasigurno u vezi sa istorijsko-političkom situacijom, tako da u poslednjih 100 godina ima nekih zajedničkih, i mnogo različitih trendova.

Video spotovi bez muzike Video spotovi bez muzike Anne Hathaway Najzanimljiviji parovi poznatih sa istim imenom i prezimenom Jutro bez kafe Jutro bez prve kafe Muškarci i kafa Instagram trend: Zgodni momci sa šoljicom kafe #menandcoffee · · ·