aquaman-trailer-breakdown-analysis
KULTURA · film/TV

Iz studija Worner Bros stiže nam nova akciona avantura koja se ovoga puta dešava u podvodnom svetu sedam mora. Džejson Momoa glumi Artura Karija, vladara podvodnog kraljevstva Atlantis, koji poseduje moć da upravlja okeanima, komunicira s morskim životinjama i pliva supersoničnom brzinom.

Film otkriva njegov razvojni put od dečaka koji tek postaje svestan svojih moći do čoveka koji nerado preuzima presto Atlantisa kako se bi suprotstavio svom polubratu Ormu (Patrik Vilson) koji želi da osvoji površinski svet. U toj borbi mu pomažu hrabra ratnica Mera (Amber Herd) i mudri savetnik Nuidis Vulko (Vilijam Defo).

Akvamen je režirao Džejms Van, autor nekih od najpopularnijih horor filmova u poslednjih nekoliko decenija kao što su Slagalica strave, Astralna podmuklost i Prizivanje zla. Film ćemo imati priliku da gledamo u bioskopu od 21. decembra.

749784 Prvi trejler za novi film u produkciji Džej Džej Abramsa a-simple-favor1-768x432 Ana Kendrik i Blejk Lajvli u trileru „A Simple Favor“ Filmske zvezde BBC 9 zvezda koje su odbile sjajne filmske uloge 11-summer-romance-split.w710.h473 Gde je nestala romantika iz letnjih filmova? · · · ·