hunter-killer-gerard-butler
KULTURA · film/TV

Duboko ispod Severnog ledenog okeana kapetan američke mornarice Džo Gles (Džerard Batler) je u potrazi za izgubljenom američkom podmornicom, ali njegov zadatak biva privremeno zaustavljen nakon što su on i njegova ekipa slučajno otkrili da je u toku ruski puč, čija je žrtva predsednik ove zemlje.

Uveren da će ovaj potez dovesti do raspada globalnog poretka, a možda i do svetskog rada, Gles zajedno sa ekipom specijalaca kreće u misiju spasavanja kidnapovanog ruskog predsednika.

Hunter Killer je uzbudljivi akcioni triler koji će mnoge podsetiti na stari hladnoratovski filmski hit The Hunt for Red October. U filmu osim Džerarda Batlera glume još i Geri Oldman, Linda Kardelini, Tobi Stivens i reper Komon. Premijera filma je rezervisana za 26. oktobar.

PULA 2018 pic02 Pula 2018: Novi hrvatski film u četiri kraka GODZILLA2_INTRO Prvi trejler za film „Godzilla: King of Monsters“ bold-type-1 Zašto je „The Bold Type“ nova najbolja serija o ženskom prijateljstvu aquaman-trailer-breakdown-analysis Džejson Momoa je „Akvamen“ u trejleru za novi superherojski film · · ·