the-life-and-death-of-john-gotti-movie
KULTURA · film/TV

U bioskope 15. juna stiže film „Gotti“, biografska priča o čuvenom američkom mafijaškom bosu, Džonu Gotiju. Film je režirao Kevin Konoli, a u naslovnoj ulozi će se naći Džon Travolta.

Pogledajte kako izgleda prvi trejler za film u videu iznad teksta.

Gotti će prikazati uspon i pad poznatog kriminalca, čiji odlazak u zatvor 1992. godine mnogi smatraju za momenat kada je mafija konačno izgubila svoj uticaj na američko društvo. Džon Goti je rođen u relativno siromašnoj porodici, a svoju kriminalnu karijeru je započeo radeći ilegalne poslove za čuvenu porodicu Gambino. Sredinom ’80-ih je postao capo di tutti capi, a za razliku od mnogih svojih prethodnika na toj poziciji, on je uveliko bio poznat javnosti pa je tako redovno bio na naslovnim stranama magazina i novina, a zbog činjenice da uspeo da dobije oslobađajuću presudu na nekoliko suđenja tokom ’80-ih, stekao je nadimak Teflon Don.

Osim kriminalnih aktivnosti glavnog junaka, u fokusu ovog filma je i Gotijev odnos sa njegovim sinom (Spenser Lefronko), iz čije perspektive je i ispričana ova mafijaška saga koja se proteže na tri decenije.

Tri sekunde za večnost „Tri sekunde za večnost” u bioskopima od 10. maja iskreni posteri Kako bi izgledali iskreni filmski posteri 5 u 1 - filmovi u bioskopu 5 u 1: Četiri nijanse nasilja i jedna komedija hbz-tht-lead-1524669847 The Handmaid’s Tale: Svi spojleri s početka 2. sezone · · · ·