Džoni Dep u novom filmu „Ubistvo u Orient Eskpresu“ po romanu Agate Kristi
KULTURA · film/TV

Jedan od najpoznatijih detektiva književnosti, Herkul Poaro, se vraća u bioskope u novoj adaptaciji čuvenog romana Agate Kristi. Pogledajte kako izgleda zaista sjajni trejler za ovaj film, koji će kod nas krenuti sa prikazivanjem od 23. novembra.

Slavnog belgijskog detektiva će igrati Kenet Brana, koji je ujedno i režiser filma. Kao saputnici u famoznom vozu će mu se između ostalih pridružiti Džoni Dep, Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Dejzi Ridli i Mišel Fajfer. Radnja fima će se baviti slučajem ubistva u zaustavljenom vozu tokom jakog snega, a zadatak da reši misteriju pada, naravno, na Herkula Poaroa. Autor filma, Kenet Brana, je izjavio da je promenio neke detalje iz romana, što je sigurno poseban razlog više da pogledate film, čak i u slučaju da ste već upoznati sa radnjom ovog klasičnog romana.

hbz-movies-women-index-1496238661 7 filmskih scena seksa u kojima i žene uživaju FI0gt518pwiz25_3_a_cover 5 jezivih filmova inspirisanih stvarnim ubicama Rough_2_cover Skarlet Johanson u komediji „Ludilo devojačke večeri“ Detalj sa postera za seriju "Star Trek Discovery" (foto izvor denofgeek) Fantastika i triler: 5 novih serija koje nestrpljivo očekujemo · ·