homecoming-julia-roberts-amazon-poster
KULTURA · film/TV

Već je neko vreme trend da holivudske zvezde tumače glavne uloge u prestižnim serijama. Glumci i glumice kao što su Metju Mekonahi, Džesika Bil, Kevin Spejsi i Nikol Kidman, su samo neki od članova holivudske A liste kojima je pošlo za rukom da naprave uspešnu tranziciju sa bioskopskog platna na televizijske ekrane. Poslednja u nizu koja se odlučila na ovaj korak je Džulija Roberts, koju ćemo od 2. novembra gledati u psihološkom trileru „Homecoming“, urađenog u produkciji Amazon Studios.

Ona igra Hajdi Bergman, socijalnu radnicu koja je radila u ustanovi pod nazivom Homecoming čiji je cilj da pomogne vojnicima da se ponovo uklope u civilni život. Nekoliko godina kasnije, u kafeteriji gde je zaposlena kao konobarica, ona sreće službenika ministarstva odbrane koji ima nekoliko pitanja u vezi njenog prethodnog angažmana. Hajdi će ubrzo postati jasno da je (ne)namerno zaboravila dosta sumnjivih stvari koje su se događale dok je radila u datoj instituciji.

Epizode serije Homecoming će trajati 30 minuta, a za sad je sigurno da će ona imati dve sezone. Osim Džulije Roberts, u seriji još glume Bobi Kanavale, Šea Vigam, Stiven Džejms i Aleks Karpovski. Glavni producent je Sem Esmail, koji se proslavio serijom Mr. Robot.


TERROR_101_SG_0002 Serija „The Terror” dobila nagradu u Kanu! landscape-1538058809-shia-labeouf-mutt-indiana-jones-kingdom-of-the-crystal-skull Sigurni znaci da su filmske franšize ostale bez ideja aftermath-1 Kira Najtli i Aleksandar Skarsgard u drami „The Aftermath“ Južni vetar plakat Filmska jesen · · ·