BeFunky-collage (1)
U VAZDUHU · intervju

Šarmantna glumica Emili Blant ovih dana je u žiži javnosti zbog filma „Mary Poppins Returns” u kome tumači glavnu ulogu. Za magazin „Vogue” ona je odgovorila na 73 kratka pitanja koja se tiču njene karijere, braka sa glumcem Džonom Krasinskim, glumačkim uzorima, ali i afinitetima, modi i životnim izborima.

Kao neko ko je tumačio ulogu asistenta nemilosrdne modne urednice u filmu Đavo nosi Pradu,  jasno je da harizmatična Emili i te kako dobro pliva u modnom i uredničkom svetu. Zahvaljujući tome, ona je nakratko uskočila u cipele svoje drage prijateljice Ane Vintur, te iz pozicije čelne dame ovog prestižnog modnog magazina odgovarala na brojna pitanja i otkrila niz detalja iz svog privatnog života koje do sada nismo znali. Zašto je Njujork bolji od Londona, ko su joj glumački uzori, šta je o modi i stilu naučila iz svojih uloga i još mnogo toga interesantnog saznajte u videu koji sledi.

LRM_EXPORT_20160722_115644 Miomir Petrović: Intimistički filozofski roman a ne zajedljivi narativ Goran Stankovic i Vladimir Tagic Goran Stanković i Vladimir Tagić, reditelji serije „Jutro će promeniti sve“: Priča jedne generacije DSC_6546 Iva Kolega: Mračni svet koji nas okružuje dodatne fotke KM 007 Maja Bosnić i Asja Radonjić: Kreativno mentorstvo na delu · · · · ·