Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

„The Circle“, film u kojem glume odlični Tom Hanks i Emma Watson istražuje mračnu stranu Interneta i društvenih mreža. „Circle“ je kompanija tipa Facebook/Google/Apple koja beleži sve i svakog i postepeno eleminiše privatnost. Film je snimljen po istoimenoj knjizi iz 2013. godine.

The Circle (Krug) bi u bioskope trebalo da stigne 28. aprila 2017. godine. Režija filma je poverena Jamesu Ponsoldtu. A film je rađen po istoimenoj distopijskoj knjizi čiji je autor Dave Eggers. U knjizi se proverava dokle su spremni da idu Google, Facebook i Amazon da bi stvorili savršeno društvo po njihovim merama, naravno. Ali, kao što to uvek biva, preispituju se i pozitivne strane društvenih mreža, jer je sigurno da ih ima.

Kompanija se bavi testiranjem etičkih granica između privatnog i javnog i zamagljuje to područje. Kreatori filma kažu da ćete nakon gledanja biti preplašeni za svoj život. Neko tamo zna sve o vama. Uskoro ćemo saznati kako sve to izgleda na velikom platnu, do tada je tu knjiga pod nazivom Krug, ako vas je tema zaintrigirala.

glumci Forbes: Preplaćeni glumci u Holivudu za 2016. godinu "Inkarnacija" film Danas je premijera „Inkarnacije“, akcionog trilera Filipa Kovačevića ljudi Glumci iz filma „Titanic“ 18 godina kasnije filmovi Na koje to filmove muškarci plaču kao bebe · · ·