maxresdefault
KULTURA · muzika

Tokom rasprodatog koncerta u Meksiku Sitiju na kome je prisustvovalo više od 65.000 ljudi, članovi poznatog rok benda The Killers su odlučili da jednom srećnom fanu pruže priliku da svira bubnjeve tokom izvođenja pesme „Reasons Unknown“.

Momak koji je prvi dobio priliku da zablista se nije baš pokazao pa je pružena šansa još jednom fanu iz publike. Njegovo ime je Hoze Luiz, a kao što možete videti u videu koji vam predstavljamo, stadion na kome se održavao koncert je prosto eksplodirao kada je on počeo da svira bubnjeve.

Ne samo što se nije obrukao, već je bio i više nego odličan i bez imalo treme pred tolikim auditorijumom. Sigurni smo da nikada neće zaboraviti ovaj trenutak svog života. Mora se odati i priznanje Killersima što su na ovako lep način omogućili fanu njihove muzike da ostvari svoj san.

Bjesovi Vračar Rocks: Bjesovi i Brigand nastupaju ove subote Ploča Kako da posle vas ostane muzika Sky Full of Song Veliki povratak Florence and the Machine insults-banner 10 najbrutalnijih uvreda među muzičarima · · ·