naslovna
KULTURA · film/TV

Svečana premijera crtanog filma „Fantastično putovanje u OZ” održana je u bioskopu Cineplexx Delta City. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a specijalni gosti na premijeri bili su glumci koji su na velikom platnu oživeli drage junake iz čarobne zemlje OZ. Među gostima premijere bili su i Ana Stanić, Ana Štajdohar, Marija Srećković Savić, Dragana Mićalović i mnogi drugi.

Punu bioskopsku salu pozdravili su reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno i u ulozi strašnog Urfina; sjajna Nevena Đoković u ulozi Doroti; talentovani Nikola Šurbanović u ulogama Strašila i Bauka, Duško Radović u ulozi Lava, Jovan Jelisavčić kao Limeni i Nikola Nemešević u ulozi Medveda.

Mlada, talentovana glumica pozorišta na Terazijama Nevena Đoković oživela je Doroti: „Crtani film Fantastično putovanje u OZ najmlađoj i najvažnijoj populaciji jednog društva – deci, koja su naša budućnost, propagira vrednosti kao što su drugarstvo, zajedništvo i poverenje u prijatelja… Ovo je za mene bila fantastična avantura.”

Fotografije sa svečane premijereOtvori galeriju

Priča prati devojčicu Doroti (unuku nadaleko poznate Doroti) koja odlazi u čarobnu zemlju OZ pomoću bakinih magičnih cipelica. Doroti stiže u pravi čas da spase Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav uz pomoć Doroti pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.


cover www.nytimes.com Čudni događaji koji su se zbili na snimanju tri horora not-scary-halloween-movies-1540230212 5 idealnih filmova za Noć veštica koji nisu horori naslovna srcelomci Holivudski srcelomci u srpskim bioskopima (GLASANJE) liam-neeson-Cold-Pursuit-film Lijam Nison ponovo traži osvetu · · ·