766816
KULTURA · film/TV

Od danas u bioskopima možete pogledati film neobičnog naslova „Društvo za književnost i pitu od krompira sa Gernsija“. Film je rađen prema istoimenom romanu koji je godinama bio jedna od najčitanijih knjiga u svetu.

Roman Društvo za književnost i pitu od krompira sa Gernsija objavljen je 2008. godine, a sačinjavaju ga pisma Meri En Šefer i njene nećake Eni Berouz. Film govori o Džulijet Ešton, uspešnoj spisateljici slobodnog duha, koja živi u posleratnom Londonu i bori se da pronađe nadahnuće nakon teških ratnih iskustava. Neposredno pre prihvatanja prosidbe američkog vojnika, dobija neočekivano pismo sa ostrva Gernsi.

Na Gernsiju nailazi na klub ljubitelja knjiga neobičnog naziva o kome želi da piše. Kako se sve više zbližava sa njima, čini se da će otkriti srceparajuću tajnu koju oni skrivaju. Džulijet mora da odluči kako da sledi svoje srce i pomogne novim prijateljima. Film dolazi u bioskope u distribuciji Blitz Film-a.

Bohemian-Rhapsody-Movie-Trailer-Freddie-Mercury-Movie Bohemian Rhapsody: Prvi trejler za film o grupi Queen spanski-metar-2018 11. Španski metar: Festival najboljih filmskih ostvarenja na španskom jeziku The-Predator-2018 Prvi trejler za film „Predator“ Smešni prevodi filmova Najsmešniji prevodi naslova filmova · · ·