Marina-contra-el-viento_2
KULTURA · film/TV

U bioskope u Srbiji 24. maja putem distributera FAME Solutions stiže film „Fantastična žena“ (Una mujer fantastica). Ovaj film zabeležio je veliki uspeh širom sveta, a najveće priznanje došlo je u vidu Oskara za najbolji strani film.

Film govori o konobarici i budućoj pevačici Marini, koja planira budućnost zajedno sa Orlandom. Ali, nakon njegove iznenadne smrti, suočava se ne samo sa samoćom, već i pritiscima i optužbama Orlandove porodice i policije, koja istražuje da li je ona umešana u njegovu smrt. Odbacivanje dolazi i od Orlandove bivše žene i sina, a veliki faktor u tome igra činjenica da je Marina transrodna osoba. Ona tada odlučuje da im se suprotstavi i pokaže svoju pravu prirodu, tako da i oni dožive nju kao fantastičnu ženu.

Bohemian-Rhapsody-Movie-Trailer-Freddie-Mercury-Movie Bohemian Rhapsody: Prvi trejler za film o grupi Queen spanski-metar-2018 11. Španski metar: Festival najboljih filmskih ostvarenja na španskom jeziku The-Predator-2018 Prvi trejler za film „Predator“ Smešni prevodi filmova Najsmešniji prevodi naslova filmova · · · ·