Film koji se nemilosrdno šali sa zvezdama "Popstar: Never Stop Never Stopping"
KULTURA · film/TV

Ako ne znate šta je mokumentarac, onda sigurno nećete moći da razumete kakav je to film „Popstar: Never Stop Neveg Stopping“.

Reč je o žanru u kojem su svi podaci o biografiji nekog autora izmišljeni, a ljudi i činjenice prikazane u dokumentarnom stilu, tako da se postiže specifičan oblik parodije. U slučaju ovog filma parodira se savremena muzička industrija, način na koji ona vrbuje i promoviše svoje najmlađe članove…

Film kao producent potpisuje Judd Apatow (Knocked Up), a režirali su ga Akiva Schaffer i Jorma Tacconi. Priča vodi publiku kroz život mladog repera sa nadimkom Conner4Real (igra ga Andy Samberg, Saturday Night Live), koji mora da oživi svoj boys bend ne bi li spasao karijeru od konačne propasti.

U ovoj komediji pored Samberga u manjim ulogama pojavljuju se mnogi poznati – od Simona Cowella, Ushera, Snoop Dogga i Adama Levinea, pa do Sarah Silverman koja igra njegovu pr-ku. Bill Hader je roudi na turneji, Will Forte lični gajdaš, Imogen Poots devojka.

Berlin na filmu Najlepše od Berlina na filmu Batman Top 5: Svi Betmeni naših dana Me Before You Pogledajte trejler za dirljivu romantičnu priču „Me Before You“ Kerol Lezbejska ljubavna priča „Kerol“ od sutra u bioskopima · · · · ·