Poslednji posao
KULTURA · film/TV

Film “Poslednji posao” reditelja Pola Soleta publika u regionu moći će da pogleda u bioskopima od ovog četvrtka. Zanimljivo je da je film sniman u Bugarskoj kao i da je domaći scenograf Nikola Berček učestvovao u njegovoj realizaciji.

Film o grupi uspešnih kriminalaca koja se našla zarobljena u skladištu gde im preti opasnost od agresivnog psa Denira, okupio je holivudske zvezde Edrijena Brodija, Antonija Banderasa i Džona Malkoviča. Solet, koji je uspešan i kao scenarista i producent, poznat je pre svega po filmu Grace iz 2008, za koji je višestruko nagrađivan. Reditelj je istakao da je Poslednji posao možda najbolje opisati kao kombinaciju Uličnih pasa i horor filma Kudžo, kao i da su autentičnosti filma najviše doprineli sjajni glumci.

Unchained_Bullet_Head_2_01346

Džon Malkovič, kojeg posle dužeg vremena ponovo gledamo na bioskopskom platnu, izjavio je povodom filma: „Mnogo akcije, tenzije i preokreta“. Jedan od producenata ovog ostvarenja je Red production, kompanija iz Beograda. Ukoliko ste zaljubljenik u krimi trilere, Poslednji posao je pravi film za vas, a u njemu ćete moći da uživate od četvrtka u svim bioskopima širom regiona.

tumblr_p087z4PI8J1tc3dsmo1_1280cover Jednominutni film o preživljavanju koji je osvojio internet pagecovergot Game of Thrones: U poseti slavnim lokacijama plakat vodoravno Deveti Merlinka festival u Velikoj sali Doma omladine cover-downsizing-660x334451 Stigao je zvanični trejler za film „Downsizing“ · · · ·