Sestre
KULTURA · film/TV

Od četvrtka, 24. decembra, na repertoare Cineplexx bioskopa stiže urnebesna komedija „Sestre“ („Sisters“), sa Tinom Fej i Ejmi Poler u glavnim ulogama. Pored njih, ostatak sjajne komičarske ekipe čine Maja Rudolf, koja igra Brindu, megakučku sa završne godine. Tu je i Ajk Barinholc, Džon Leguizamo, Rejčel Drač, Bobi Mojnihan i Džon Sina. Reč je o komediji reditelja Džejsona Mura koja govori o dve sestre, koje su zbog roditeljske želje da prodaju porodičnu kuću, u situaciji da moraju da se oproste sa svim stvarima koje su im nekada značile.

Umesto da detaljno raščiste svoju dečju sobu, ove luckaste sestrice su rešile da se malo zabave, a detinjstva se prisete u njegovom najlepšem obliku. Sve što su do sada strepele da urade, plašeći se da bi moglo biti pogrešno shvaćeno sada rade zajedno, u luckastom i blesavom sestrinskom timu, koji je viđen za ludu zabavu, provod i čuvanje najmilijih uspomena od zaborava. Ovo je film o detinjstvu i onima koji su bili tinejdžeri osamdesetih, ali i za sve one koji još uvek ne znaju da je savršen lek za melanholiju upravo žurka!


Najbolji horori u 2015. Najbolji horor filmovi u 2015. Festival britanskog filma Film and Chips: Festival britanskog filma po drugi put u Beogradu i Novom Sadu Star Wars nekad i sad Nekad i sad: Glumci u filmovima „Star Wars“ The Godfather Top 10: Najbolje filmske scene svih vremena · · ·