Taxi 5
KULTURA · film/TV

Gotovo da ne postoji osoba u našoj zemlji rođena 80-tih i 90-tih godina, koja nije pogledala barem jedan nastavak francuskog filma „Taxi“. 11 godina nakon poslednjeg, legendarni Peugeot vraća se u obliku 5. nastavka legendarnog filma. A šta vas u njemu očekuje?

Novi nastavak najpoznatije francuske akcione komedije koju je pre gotovo 20 godina napisao Luk Beson prikazuje policijskog službenika prebačenog u stanicu Marseja, gde je dobio zadatak da uhvati grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima.

Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407 naslednik Peugeot 406 koji je jurio marsejskim ulicama u prva četiri dela. Za sve vas koji volite francuski humor i dobru akciju, bioskopi su od danas prava mesta za posetiti!

the-life-and-death-of-john-gotti-movie Džon Travolta je Džon Goti u novom filmu o poznatom mafijašu Tri sekunde za večnost „Tri sekunde za večnost” u bioskopima od 10. maja iskreni posteri Kako bi izgledali iskreni filmski posteri 5 u 1 - filmovi u bioskopu 5 u 1: Četiri nijanse nasilja i jedna komedija · · ·