"U velikom stilu"
KULTURA · film/TV

Za osvetu nikad nije kasno! Trojica dobitnika nagrade Oskar nasmejaće vas do suza kao pljačkaši banke. Film „U velikom stilu“ reditelja Zaka Brafa sa Morganom Frimanom, Alanom Arkinom i Majklom Kejnom u glavnim ulogama u bioskope dolazi sutra!

Trojica penzionera, Vili, Džo i Al, koji žive zajedno i polako „trunu“ u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako da plate zaostale račune i provedu više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju banku kako bi se domogli svog novca.
Od zamršenog planiranja do savršene egzekucije, ova će pljačka u trojicu koje je društvo otpisalo udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate… Šta je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će U velikom stilu.

Girlboss: Novi favorit Netflix-a za bindž-gledanje „Girlboss“ – novi favorit Netflixa za bindž-gledanje Posao Mračna strana modernog života Episode  301-BTS Nastavak popularne serije „Better Call Saul“ Najskuplje izbrisane filmske scene Najskuplje izbrisane filmske scene · · · · ·