John_Waxxx_5
KULTURA · film/TV

Francuski film, reditelja Fabrisija Ebua, koji ujedno igra i jednu od glavnih uloga, predstavlja jednu od najgledanijih komedija poslednjih godina u Francuskoj, pre svega zbog specifične i nesvakidašnje teme. Još jedan film koji savršeno dočarava francuski humor. Film predstavlja jednu vedru i duhovitu priču o trojici pripadnika verskih zajednica, prikazujući ih kroz sve njihove vrline i mane.

Nikolas, muzički producent, da bi opstao u poslu, formira muzički bend koji čine sveštenik za kog će se ispostaviti da preterano morališe, rabin sklon opojnim sredstvima i imam poročan u svakom mogućem smislu. Bend slavi različitost na svakom nivou, a ova kombinacija obećava dobru zabavu!

Film Coexister se od četvrtka, 21. juna nalazi na redovnom repertoaru preko 30 bioskopa u Srbiji, između ostalog i Cineplexxa, Rode Cineplex, Arene Cineplex u Novom Sadu, bioskopa Tuckwood, Kombank Dvorane, CineGranda, Kulturnog centra Kruševac, KV Art Kraljevo, bioskopa Vilin grad, bioskopa Cinestar u Novom Sadu, bioskopa Art u Užicu i drugih.

1 Stigao novi trejler za „Smrtonosne mašine“ merlin_138879237_8b6b57d6-7ce0-4953-bc31-275433450ccc-jumbo Novi film o Vivijan Vestvud je uzbudljiv baš kao i njena moda Africki posteri Bizarni afrički posteri poznatih filmova Halloween-Movie-2018-Jamie-Lee-Curtis-Michael-Myers Noć veštica: Trejler za (izgleda) poslednji nastavak horor serijala · · ·