la-1561050058-3i8a7hrrz0-snap-image
KULTURA · muzika

Prvi put nakon četiri decenije u prilici smo da preslušamo novu verziju pesme „Time“ Fredija Merkjurija. Ona sada nosi originalni naziv „Time Waits For No One“, a jedino što možemo čuti je vanvremenski glas pokojnog pevača grupe Queen uz pratnju klavira.

Pesma Time je prvobitno snimljena 1986. za potrebe istoimenog mjuzikla Dejva Klarka. Ovaj britanski muzičar je pre dve godine u svojoj arhivi otkrio i demo verziju pesme koju je Fredi Merkjuri snimio samo sa klavirom. Dejv je izolovao vokal iz ove pesme i pozvao u studio originalnog pijanistu Majka Marona da ponovo snimi svoj deo. Kao rezultat njihovog truda, dobili smo Time Waits For No One. U videu iznat teksta možete pogledati spot za ovu pesmu. Fanovi pokojnog pevača su oduševljeni što imaju priliku da čuju nikad objavljene vokale svog idola, a njihovo ushićenje deli i Brajan Mej, gitarista grupe Queen, koji je na svom Instagram profilu podelio svoje impresije o pesmi.

EXIT-Tribe EXIT 2019 Dad can Dance Dead Can Dance u Sava Centru foto-Nebojsa-Babic-trut-i-maja-1000x500 E-play objavio novi spot 09_2018-Vasil-Hadzimanov-Band-foto-Predrag-Ilic-REX-IMAGES-14 Vasil Hadžimanov Band 10. jula na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe · · · ·