Future-World-movie-poster-cover
KULTURA · film/TV

Nakon veoma uspešnog „The Disaster Artist“, James Franco je odlučio da režira još jedan film u kome će se ponovo naći u glavnoj ulozi. Ovoga puta u pitanju je čistokrvni akcioni film, koji po mnogo čemu podseća na filmove iz serijala o Pobesnelom Maksu.

Future World se dešava u postapokaliptičnoj pustoši karakterističnoj za ovakve filmove. Jeffrey Wahlberg glumi mladića koji je u potrazi za gotovo mitskim lekom koji jedino može da spasi život njegovoj majci (Lucy Liu). Na tom putu on se susreće sa zlim viđom jednog od klanova preživelih, koga glumi James Franco, njegovom robot-robinjom, koju tumači Suki Waterhouse, i brutalnom gospodaricom bandita (Mila Jovović).

U filmu još glume i poznati reperi Snoop Dogg i Method ManFuture World su režirali James FrancoBruce Thierry Cheung, a film možemo očekivati u bioskopima od 25. maja.

O bubicama i herojima Film „O bubicama i herojima“ od četvrtka u bioskopima Johnny-English-Strikes-Again-Official-Trailer Povratak Džonija Ingliša u trejleru za novi nastavak popularne komedije MV5BNGIzMjE3YTItZDRkMi00MGVhLTg4MDktMzhjZTc0ZTBmYjY5XkEyXkFqcGdeQXVyMzA4MDA0Mjc@._V1_ Čovek koji je ubio Don Kihota: Trejler za novi film Terija Gilijama page-cover 10 najboljih blokbastera svih vremena · ·