Galerija cveća
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Posetioci Nacionalnog muzeja Miraikan u Tokiju imaće priliku da uživaju u neobičnoj postavci koja pokazuje vezu između prirode i tehničkih dostignuća koja mogu stvoriti zaista neverovatne stvari. U slučaju ove galerije reč je o pravom cvetnom lavirintu koji ima čak 2.300 cvetova koji vise sa plafona i zidova i koji posetiocima pružaju zaista poseban doživljaj boravka među cvećem.

Cveće koje lebdi je samo jedan od utisaka koji stičete dok provodite vreme u prozračnoj beloj prostoriji iz koje sa svih strana dopiru do vas mirisi ali i predivne boje cvetnih aranžmana. Ono što će vas svakako oduševiti jeste da se u skladu sa svakim pokretom posetioca cveće izvija i menja svoj oblik, odnosno ono što pridržava teške klipove i latice pomera se prema gore ili menja svoju poziciju na drugačije načine kako bi gledaoci mogli u potpunosti da se prepuste biljnom svetu u koji su zakoračili.

Istanbul u modernom svetlu Šarene zgrade Istanbula Samantha Everton - kuća fotografija „2 Girls Building“ – moderna zgrada s fotografijama umesto fasade Najlepše terase na krovovima zgrada u Njujorku Najlepše terase na krovovima zgrada u Njujorku Dizajn i moderno uređenje 7 načina da vaš stan postane šik · · · ·