game-of-thronescover
KULTURA · film/TV

Stigla je prava poslastica za sve ljubitelje epske serije „Game of Thrones“. U pitanju je prvo poglavlje animirane istorije Sedam kraljevstva, koju će HBO uvrstiti na DVD-ove 7. sezone serije.

Ovaj animirani film će prikazati ključne događaje koji su se vekovima dešavali na teritoriji Vesterosa do samog početka dešavanja koje smo imali priliku da gledamo u prvoj sezoni.

Prvo poglavlje se bavi istorijom kuće Targerijan. Nadamo se da će vam ono razjasniti sve nedoumice koje ste imali u vezi sa ovom porodice tokom gledanja serije. Verujemo da je i vama ponekad bilo teško da zapamtite sve što se dešavalo sa likovima tokom sedam sezona, a kamoli informacije o njihovoj predistoriji, samo pomenute u određenim trenucima.

Ovo je svakako dobar potez HBO-a koji će nas dobro pripremiti za poslednju sezonu serijala.

Scary-Movie-Couples Omiljeni ljubavni parovi iz filmova strave i užasa Jesen u bioskopu Jesen u bioskopu: „Beri Sil“, „Kingsman 2“, „LEGO Ninjago“, „Logan Laki“, „Mafijaški telohranitelj“ i „Ponovo kod kuće“ Natalie-Portman-Annihilation-Image-Cropped Natalie Portman je zvezda naučnofantastičnog filma „Annihilation“ Lady Gaga Šest Netflixovih filmova koji nas očekuju do kraja oktobra · · · ·