Screen-Shot-2019-03-05-at-11.23.40-AM-768x487
KULTURA · film/TV

Odgledali smo dva tizera, videli smo postere, čitali smo detalje sa snimanja, a sada smo konačno u prilici da pogledamo i prvi trejler za poslednju sezonu hit-serije „Game of Thrones“. Po svemu sudeći poslednjih šest epizoda serije će biti epske.

Podsećamo vas, na kraju prošle sezone Deneris je sa svojim zmajevima i velikom vojskom krenula ka Vesterosu. Tamo je čeka Sersej koja se sada nalazi na tronu nakon smrti njene dece. Noćni kralj i njegova armija mrtvih su probili zid i sada marširaju ka jugu. Očigledno više niko nije bezbedan i velike borbe su neminovne. Premijera osme sezone je rezervisana za 14. april, dok će poslednja epizoda serije biti emitovana 19. maja. 

To ipak neće biti naš poslednji susret sa svetom iz Džordž R.R. Martinove serije romana Pesma leda i vatre. Televizija HBO planira da snimi seriju koja se dešava u istom univerzumu 1.000 godina pre događanja u prvoj sezoni Game of Thrones. Za sada je poznato da će Naomi Vots i Džoš Vajthaus tumačiti glavne uloge.

PSUH_8 Ekipa „Poslednjeg Srbina u Hrvatskoj“ bira svoje omiljene zombi filmove BeFunky-collage (1) Da li će ona biti nova Bond devojka? Screen-Shot-2018-10-17-at-9.02.08-AM Ženske borbe na FEST-u hellboy Stigao je trejler za film „Hellboy“ · · · ·