maxresdefault
KULTURA · film/TV

Prošlo je skoro dve godine od kad smo se poslednji put družili sa našim omiljenim junacima iz popularne serije „Game of Thrones“. Ako ste kao mi, verovatno ste već zaboravili većinu detalja iz poslednjih nekoliko epizoda sedme sezone. Gde je sada Deneris i njena armija sa zmajevima? Šta se dešava blizu zida? Je l’ smo beše saznali nešto bitno u vezi Džona Snoa?

Odgovor na ova i mnoga druga pitanja ćete pronaći u kratkom videu koji vam predstavljamo. U pitanju je trominutna animacija koja na zabavan i informativan način otkriva sve ono što treba da znamo pred dugo očekivanu poslednju sezonu serije Game of Thrones. Podsećamo vas da će se prva epizoda osme sezone emitovati u nedelju 14. aprila na televiziji HBO.

Dambo Filmsko proleće Patricia-Arquette-Golden-Globes-Nomination-Escape-at-Dannemora-1 Tri puta odlično: „Kidding“, „Escape at Dannemora“ i „I am the Night“ Kostakurta (Bajka o Satankrajini) Za ne propustiti: Nacionalna selekcija kratkih igranih filmova na 66. Martovskom festivalu Akvarela-3 Premijera filma „Akvarela“ na 66. Martovskom festivalu · · · ·