PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC PRAZNIČNI FILM ZA CELU PORODICU
KULTURA · film/TV

Kao stvoren za praznike u bioskope nam je stigao vrhunski animirani film „Patuljci uzvraćaju udarac“!
Kako bismo najbolje opisali ovaj film koji mogu da pogledaju svi članovi vaše porodice?

Maleni čovečuljci praviće velike nevolje! Film je sinhronizovan na srpski jezik i u bioskope je stigao zahvaljujući distribuciji Blitz Filma.

Klo i njena majka ponovo se sele. Primorane su da se usele u oronulu staru kuću punu baštenskih patuljaka, Klo uskoro saznaje da kuća skriva zastrašujuću i veliku tajnu. Jednog dana, dok su sami u kući, bez odraslih, Klo i njen previše radoznao komšija Lajam otkriju da su baštenski patuljci živi! Oni otkriju da patuljci već godinama štite našu planetu od zlokobnih malih čudovišta, zvanih Trogovi, koji nadiru u kuću kroz portal iz nekog drugog sveta. Kad jedino što može da zaustaviti Trogove padne u pogrešne ruke u njihovoj školi, Klo i Lajam moraju da se udruže s bandom patuljaka kako bi sprečili invaziju Trogova i spasili svet!

Patuljci će vam ulepšati predstojeće praznike i upotpuniti prolećno raspoloženje.

Ready_Player_One_SBgr5 Filmski april troy_1-2_cover Pogledajte trejler za seriju „Troja: Pad grada“ Tri friška bioskopska naslova U bioskopu: Od horora, preko akcije, do trilera Wongar Wongar – svetska premijera filma je danas! · ·