Google
U VAZDUHU · tech/web

Google je i ove godine za nas pripremio tradicionalni novogodišnji video klip u kome su prikazani događaji i ličnosti koji su obeležili 2015, kao i detalji o tome šta su ljudi najviše pretraživali na njihovom sajtu.

Prethodnih godina je taj klip nosio ime Zeitgeist, a danas jednostavno A Year in Search 2015‬‬. Ljude su ove godine najviše zanimale, između ostalih, sledeće informacije: detalji o terorističkom napadu u Parizu (897 miliona pretraga), sve u vezi Star Wars filmske sage (155 miliona pretraga), Svetsko prvenstvo u ragbiju (246 miliona pretraga), kraljica Elizabeta II (100 miliona pretraga), voda na Marsu (10 miliona pretraga) itd. Naravno, veliko je bilo i interesovanje za migrantsku krizu, Volkswagen skandal i sudbinu lava Sesila.


Kako zaštiti laptop Kako da sačuvate svoj laptop od hladnoće Aplikacije najbolje u 2015. Najbolje aplikacije u 2015. godini Trikovi na Google-u Google: 11 korisnih trikova za koje još uvek ne znate Knjiga i foto-aparat This Book Is a Camera: Pop-up knjiga koja može i da škljocne