Pet-Sematary-Trailer-700x321
KULTURA · film/TV

Majstor horor književnosti, Stiven King, je osoba čiji su praktično svi romani i priče doživeli ekranizaciju, a neki od njih su imali čast da više puta budu pretvoreni u film ili seriju. Prošle godine smo uživali u dva filmska ostvarenja po njegovim romanima, hororu „To“ i fantaziji „Mračna kula“, a sada imamo priliku da vidimo prvi trejler za naredni film po njegovoj knjizi. U pitanju je horor „Groblje kućnih ljubimaca“, koji će biti druga filmska adaptacija ovog popularnog romana.

Glavni lik filma je dr Luis Krid, koga tumači Džejson Klark. Nakon što se zajedno sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmec) i dvoje dece preselio iz Bostona u ruralni deo države Mejn, on otkriva da se nihova nova kuća nalazi u blizini misterioznog groblja. Kada im se desi tragedija, Luis će potražiti pomoć od svog čudnog komšije Džada Krendala (Džon Litgou), ali onda će već možda biti kasno da se oslobode sila zla koje su se nameračile na njih.

Groblje kućnih ljubimaca su režirali Denis Vidmajer i Kevi Kolš. Ovu adaptaciju horor romana Stivena Kinga ćemo imati priliku da gledamo u bioskopima od 5. aprila naredne godine.


Park užasa „Park užasa“ od danas u bioskopima EL ANGEL pic02 Novi filmovi koje želimo da gledamo pre FEST-a Moja genijalna prijateljica Groznica Ferante u Beogradu, Subotici i Novom Sadu the-mule-cover Pogledajte trejler za novi Klint Istvudov film „The Mule“ · · ·