Deadwood-e1553191909593
KULTURA · film/TV

Vestern serija „Deadvud“ se emitovala na televiziji HBO u periodu od 2004. do 2006. godine i važila je za jednu od najcenjenijih televizijskih drama. Nažalost, njeno snimanje je zaustavljeno nakon svega tri sezone što je razočaralo sve fanove serije.

Činilo se da Dedvud nije dobio kraj kakav zaslužuje i bilo je više inicijativa da se snimi još epizoda. Sada, trinaest godina nakon završetka poslednje sezone, želje javnosti su konačno uslišene pa ćemo 31. marta na televiziji HBO biti u prilici da gledamo dvosatni TV film koji će na pravi način zaokružiti ovu priču o stanovnicima gradića Dedvud u Južnoj Dakoti krajem 19. veka.

Scenario za film je napisao Dejvid Milč, glavni autor serije, a njegova radnja se dešava deset godina nakon događanja u trećoj sezoni serije. Južna Dakota je sada zvanično postala deo SAD, ali poslednja decenija života u Dedvudu nije ostavila dobre posledica na sve njegove stanovnike. Bude se rivalstva iz prošlosti, dok su višegodišnje alijanse na klimavim nogama. Modernost je očigledno dovela nove izazove u Dedvud.

U filmu ćemo ponovo gledati naše omiljene junake iz serije: Ala Sverindžena (Ian Mekšejn), Seta Buloka (Timoti Olifant), Triksi (Pola Malkosom), Sola Stara (Džon Houks) i Kalamiti Džejn (Robin Vajgert). Televizija HBO je upravo objavila prvi trejler za film koji je dostupan iznad ovog teksta.

MEDJA 01 Filmska kritika: „Balkanska međa“ Screen-Shot-2019-03-20-at-8.03.52-AM Prvi trejler za treću sezonu serije „Stranger Things“ 8FrOyiJe Hongkonška škola borilačkih veština u seriji „Into the Badlands“ the-official-poster-for-once-upon-a-time-in-hollywood Stigao je trejler za novi Tarantinov film „Once Upon A Time In Hollywood“ · · · ·