Heineken i The Queen
U VAZDUHU · urban flash

Moguće je da neko na ovom svetu i ne zna za grupu Queen, ali da nikada u životu nije čuo njihovu pesmu „Bohemian Rhapsody“ to je teško verovatno.

Kompanija Heineken je odlučila da zanimljivom reklamom skrene pažnju na značajan jubilej – 40 godina od objavljivanja najvećeg hita poznatog engleskog benda. Za one koji su raspoloženi da se oraspolože uz staru dobru melodiju, samo napred sa ili bez osveženja!

Bohemian Rhapsody je najpoznatiji singl britanskog rock sastava „Queen“. Tekst za nju napisao je Freddie Mercury, a od trenutka kada je objavljena 1975. godine, na albumu A Night at the Opera, pesma je vrlo brzo postala veoma popularna, a singl je prodat u više od milion primeraka i to samo u Velikoj Britaniji. U prvobitnoj verziji trajala je sedam minuta, a 2004. godine BBC radio ju je proglasio najemitovanijom pesmom svih vremena. Bohemian Rapsody se nalazi i u Ginisovoj knjizi rekorda kao najbolja pesma svih vremena. Stoga, poslušajte je još jednom:

Neprijatne situacije u avionu 9 najgorih stvari koje vam se mogu desiti dok letite avionom Kad bi Nicolas Cage bio u Game of Thrones Kako bi izgledalo da Nicolas Cage glumi u seriji „Game of Thrones“ Pre i posle kupanja Smešne fotografije pre i posle kupanja Pankeri nekad i sad Nekada pankeri, a danas ko zna šta · · ·