Kuća duhova
KULTURA · film/TV

Ako vam je potrebno nešto što će vas sasvim prodrmati, tako da vam uz i niz kičmu svako malo prolaze žmarci, preporučujemo vam da pogledate film „Kuća duhova“. Reč je o hororu čiju režiju potpisuju Michael Spierig i Peter Spierig, a u glavnim ulogama su Jason Clarke, Sarah Snook i Helen Mirren.

Film je inspirisan pričom o Sari Vinčester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu naslednicu bogatstva stečenog oružjem koja veruje da je progonjena dušama onih ubijenih Vinčester puškom. Prema legendi, Sara Vinčester je verovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film je sniman na autentičnoj lokaciji u pravoj kući duhova.

Sara Vinčester je gradila svoju kuću bez odmora i predaha, verujući da će je, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. Ipak, njena gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da razna vrata i prozori jednostavno ne vode nikuda. Film Kuća duhova sa Helen Miren u glavnoj ulozi možete da pogledate u svim bioskopima a u distribuciji Blitz Filma.

mary-poppins-returns-header-4-cover Povratak Meri Popins: Prvi trejler za nastavak slavnog mjuzikla tomb_raider_SBgr3_cover Filmski mart Nebeskaudica(2) Sećanje na… Nebojša Glogovac (1969-2018) cover Filmovi sa inspirativnim ženskim likovima · · · · ·