01-the-greatest-showman-hugh-jackman-vogue-september-issue-2017
KULTURA · film/TV

Pogledajte trejler za novi biografski mjuzikl o velikom američkom šoumenu P.T. Barnumu koji je krajem 19. veka osnovao čuveni Barnum & Bejli putujući cirkus. Glavnu ulogu u filmu tumači Hju Džekmen, a društvo mu još prave i Mišel Vilijams, Zek Efron i Rebeka Ferguson.

Radnja Veličanstvenog šoumena prati Barnumov put od siromaštva pa do slave i bogatstva, uz sve prepreke i otpor ljudi sa kojima je usput morao da se suoči. Tekstove muzičkih numera potpisuju Bendž Pasek i Džastin Pol, autori tekstova pesama iz filma La La Land. Film je režirao Majkl Grejsi, a u bioskopima ga možemo očekivati od 25. decembra.

Podsećamo vas da je Hju Džekmen već vetaran mjuzikla. Igrao je u dosta uspešnih predstava širom sveta, a ljubiteljima ovog žanra je prirastao za srce svojom rolom u filmskoj verziji mjuzikla Jadnici.


Liga pravde „Liga pravde“ stiže u bioskope GRIN-FEST 8. Green Fest u Domu omladine funniest-horror-movies-1506352302 5 najboljih horor komedija svih vremena page_coverspeci Filmski kadrovi sa i bez specijalnih efekata · · · ·