jokerheader-768x432
KULTURA · film/TV

Čuvenog stripovskog, ali i filmskog negativca Džokera ćemo još jednom gledati na velikom platnu. Betmenovog arhineprijatelja su do sada igrali Cezar Romero, Džek Nikolson, Hit Ledžer i Džared Leto, a sada je došao red na Hoakina Finiksa da se oproba u ulozi našminkanog psihopate koji je strah i trepet Gotam Sitija.

Film Džoker je nastao na bazi originalne priče Toda Filipsa i Skota Silvera i u njemu ćemo gledati kako je jedan nenametljivi komičar po imenu Artur Flek nakon nekoliko poniženja postao noćna mora svih stanovnika Gotam Sitija, a posebno njegovih snaga reda i mira. Mnogi koji su imali priliku da pogledaju film tvrde da je on mnogo bliži studijama karaktera, kao što je na primer Taksista, nego ostvarenjima iz superherojskog žanra. Ostaje da se vidi da li je to dobra ili loša stvar.

Džoker stiže u bioskope 4. oktobra. Film je režirao Tod Filips, dok se u glavnim ulogama nalaze Hoakin Finiks, Robert De Niro, Zazi Bits, Bil Kemp i Mark Maron. U trejleru iznad teksta možete videti prve objavljene snimke iz ovog dugo očekivanog filma.

9f63f883f136e410d6c3c1d12734a812 Pogledajte trejler za novu zombi komediju Džima Džarmuša BeFunky-collage (16) Arheološki filmovi u Narodnom muzeju Nina Babic Novo lice iz Srbije na 24Kitchen kanalu FTWD_501_RG_1211_0342_RT Jun na AMC kanalu u znaku premijera – 5. sezona „Fear the Walking Dead“ i nova serija „NOS4A2“ · · · · ·