Automatski nacrt
PULS GRADA · aktuelno

U satričinoj emisiji „Zondag met Lubach“ na holandskoj televiziji, prikazan je smešan video posvećen 45. predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, Donaldu Trampu. U njemu je predstavljena Holandija u njegovom stilu, onako kako on može da razume.

U videu, koji ste mogli pogledati na početku članka, mogli ste primetiti da je retorika koja se koristi „uzeta“ od Donalda Trampa, oponaša se diskurs kojim se Tramp služio tokom kampanje i predstavlja Holandija onako kako bi američki predsednik mogao da razume. Naravno, sve je satira i šala na račun američkog predsednika. Holanđni su zaista nasmejali ceo svet. Čini se da Trampovo „Amerika na prvom mestu“ neće naići na toliko odobravanje u svetu.

A skromni zavšetak videa, u stilu Trampa i pitanje, ako je Amerika na prvom mestu može li onda Holandija da bude na drugom, potpuno je savršeno i u skladu sa „skromnim“ stavom Trampa da je eto, od trenutka kada je on postao predsednik, Amerika opet prva.

mladi Mladi sve ređe kupuju stanove i automobile 1308-interpol-fb-cover-02 manji „Interpol“ od čitavog regiona bira Beograd! No way sign on traffic (Picjumbo) Vi i ekonomija na ti: Da li je klasično reklamiranje mrtvo? Nin-ova nagrada za roman 2016. godine NIN-ova nagrada 2017: Make Serbian Novel GREAT Again · · ·