1cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Svi mi imamo bar jednog prijatelja koji nije aktivan na društvenim mrežama (da, i takvi postoje!). U humorističkom video klipu kojeg vam predstaljamo ispitan je ovaj fenomen iz ugla devojke koja izlazi sa momkom koji nema čak ni Facebook!

Protagonistkinja ovog kratkog klipa je šoku kada čuje da osoba sa kojom treba da se sponđa praktično ne postoji na internetu. Bez njegovog digitalnog traga kako će znati šta voli da jede, sluša, gleda i što je najbitnije, kako mu izgledaju bivše devojke! U trenutku kada primeti da on i dalje koristi staromodni mobilni telefon bez touchscreena ona je u šoku i brže bolje ga iz njegove ruke baca na zemlju. Pravi moderni horor nema šta.

Ovaj zabavni video nosi naziv Anti Social – A Modern Dating Horror Story i urađen je u stilu trejlera za triler ili horor film, što ga čini još smešnijim. Možete ga pogledati iznad ovog teksta. Obratite pažnju na iznenađenje na kraju.

celebrities-read-mean-tweets-jimmy-kimmel-1-59cb52de61354__880cover Poznati čitaju uvredljive tvitove o sebi FB_IMG_1503929292173cover Dečko koji „merka“ drugu devojku: Nova hit šala na internetu cover A kakva je vaša profilna fotografija? Celebrity-Instagram-Photo-Recreations-Celeste-Barber-6-5978512036d2d__700_cover Žena imitira slike sa Instagrama poznatih · · · · · · ·