Vrata do vrata_snimanje
KULTURA · film/TV

Od ponedeljka, 25. februara, od 18.30 časova, SuperStar TV počinje sa emitovanjem nove domaće humorističke serije „Vrata do vrata“. Polusatni igrani serijal prati život glavnih junaka, odnosno stanara jedne sasvim obične zgrade, njihove naizgled obične živote, međusobne odnose i komične situacije u koje zapadaju. Glavne uloge tumače naši poznati glumci Zoran Cvijanović, Katarina Marković, Nebojša Ilić, Jelena Jovičić, Nemanja Oliverić i Maja Mandžuka.

„Ovo je zabavna porodična serija o stanarima zgrade koji se sreću na hodnicima, u holu i dvorištu. Moje iskustvo je da kada je glumcima i ekipi zabavno na snimanju, po pravilu i publika uživa. Zato verujem da će tako biti i sa serijom Vrata do vrata“, izjavio je Zoran Cvijanović, glumac i kreativni producent serije.

Rađena po originalnoj francuskoj hit seriji Moje drage komšije, a po prvi put adaptirana na srpski jezik, serija o dogodovštinama živopisnih stanara vratiće dobro raspoloženje i osmeh na lica svih ljubitelja sitkoma.

„Serijal je do sada pokupio simpatije gledalaca u svakoj zemlji u kojoj je emitovan, pa nema sumnje da će to biti slučaj i sa domaćom verzijom Vrata do vrata, pogotovo imajući u vidu sjajnu ekipu naših glumaca. Ovo je prvi igrani format u produkciji Telekoma Srbija i veoma sam ponosan što smo upravo sa ovom serijom otpočeli proizvodnju vrhunskog sadržaja Super Star TV kanala“, izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Najzabavniji komšiluk postaće deo svakodnevice svih generacija sa novim epizodama svakog radnog dana od 18.30 časova na SuperStar TV koji se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji.


Leonardo DiCaprio Martin Scorsese Portraits, New York, USA Dikaprio i Skorseze spremaju novu seriju The-Highwaymen-768x432 Trejler za drugu stranu priče o Boni i Klajdu download Filmska kritika: „Alita: Borbeni anđeo“ LONGSHOT-768x432 Šarliz Teron i Set Rogen u romantičnoj komediji „Long Shot“ · · · ·