life-before-kids-life-after-kids
PULS GRADA · deca

Svako ko je imao sreću da postane roditelj će vam reći da je to najbolja stvar koja mu se dogodila u životu. Odgajanje dece, naravno, nije samo zadovoljstvo već i težak rad. Ono u potpunosti menja način života ljudi, što je savršeno ilustrovano u zabavnom videu koji vam predstavljamo, u kome možete videti uporedan prikaz života jednog para pre i posle rođenja deteta.

Autor videa, australijski komičar Troj Kin, je izabrao da akcentuje kontrast između dva načina života na veoma originalan način. Naime, on je snimio seriju inserata u kojima protagonisti, u ovom slučaju muž i žena, govore iste rečenice u situacijama u kojima nisu još uvek roditelji i situacijama nakon rođenja deteta. Kontekst njihovih rečenica je znatno drugačiji u različitim insertima pa tako na primer u jednoj sceni vidimo muškarca sa društvom na žurci koji viče „budan sam od utorka“ jer se mnogo dobro zabavlja, dok ta rečenica ima sasvim drugi smisao kada je isti čovek, ovog puta obučen u odelo, izgovori u narednoj sceni, gde je sasvim jasno da je preumoran od posla i staranja o detetu.

collage Zašto ovi klinci plaču? IMG_20180624_195331_cover City letnja preporuka #81: Plišane lutkice Krasuljci IMG_0114 City letnja preporuka #22: ArchyPlay – Novi koncept igračaka decji kulturni centar City letnja preporuka #47: Radionica „Budi kreativan – iskoristi dan“ u DKC · · · · ·